Wat fijn dat jij wilt helpen om geld op te halen voor het Rode Kruis Amsterdam-Amstelland. Hulp is harder nodig dan ooit. Elke euro draagt bij om kwetsbare mensen in de regio Amsterdam-Amstelland te helpen.

Wij helpen overal in de regio. Nu - tijdens de coronacrisis - maar ook als er brand is in je straat en je moet je huis verlaten, als je blaren loopt bij de Dam tot Damloop, of als je flauwvalt bij het zien van je favoriete band tijdens het Bevrijdingsfestival. Wij zijn er voor je. Maar zonder jou zijn we nergens.

Om kwetsbare mensen in de regio te blijven helpen, zijn wij afhankelijk van giften. Wil jij geld doneren of op een andere manier bijdragen, door bijvoorbeeld een eigen actie te starten? Dat kan!


Start een actie
Wil jij in actie komen voor het Rode Kruis Amsterdam-Amstelland? Bekijk dan hier onze tips. Heb je zelf al een idee om in actie te komen? Klik dan op de button hieronder.

Start je eigen actie

Wil je graag een actie starten of geld doneren aan één van onze bestaande projecten, zoals Hulpverlening tijdens corona of Doneer een biertje? Neem dan een kijkje op onze projectpagina.

Alle projecten

Lees meer
€ 107.316 opgehaald
Bereikt 53%
Ons doel € 200.000
Laatste donatie 13-05-2021 | 18:10
€ 5 Anoniem