Doneer je biertje of wijntje

Doneer je biertje of wijntje aan het Rode Kruis Amsterdam-Amstelland

 

Een biertje in de kroeg, in de club of op een festival zit er dankzij het coronavirus voorlopig nog even niet in. Mocht je hierdoor nou geld besparen? En wil je daarmee bijdragen aan de strijd tegen de coronacrisis? Dat kan!

Het Rode Kruis Amsterdam-Amstelland probeert zo veel mogelijk te helpen.  Vrijwilligers en Ready2Helpers zetten zich in om ouderen en kwetsbaren die in thuisisolatie zitten te helpen. Deze kwetsbaren worden dan gekoppeld aan een vrijwilliger in de buurt, die een oogje in het zeil kan houden, contact kan onderhouden en bijvoorbeeld een boodschap kan doen tijdens deze coronacrisis.

Ook zijn er opvanglocaties gerealiseerd voor dakloze migranten. Onze vrijwilligers helpen meebouwen aan de noodlocaties en het uitgeven van de maaltijden. En zij ondersteunen dagelijks het Leger des Heils en HVO-Querido, die de sociale-psychische hulp van deze groep mensen op zich nemen.

Om dit lange tijd vol te houden, is jouw hulp hard nodig. Alleen al met het doneren van een biertje van €2 draag jij bij aan de strijd tegen de coronacrisis. 

Dat is nog eens verantwoord drinken!

10
29/11/2020
13:05

Harold

Bekijk alle